Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns

du är aldrig ensam, jag finns här.
det är svårt att bli fri och människor kan vara så
svåra. men när du känner att du inte klarar mer så
finns jag här. jag lyfter upp dig och flyger iväg med dig
"crash and burn you´re not alone".




Fri vers av solrosensdjup
Läst 454 gånger
Publicerad 2011-02-21 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup