Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dra



ensamheten förföljer tiden
hinner ikapp
alltid

någonstans i framtiden
finns du
där

barnen kommer förbi
går igen
eko

om bara tomheten
vill dra
nu




Fri vers av mariasan
Läst 591 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-21 15:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2011-02-26

  Lars Hedlin
Starka känslor...
2011-02-22

  Maiah VIP
Bra diktat...gillar det här...
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan