Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker tillbaka på en speciell värld (som avslutades för exakt 14 år sen idag).


behandling



Jag ber strålarna
smeka så som solen mot
barnets ögonlock


*


Jag ber dropparna
skänka friskhet som regnet
utanför fönstret




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-21 16:23



Bookmark and Share


  Magnus P.
Vacker och fin, berör mig i all sin enkelhet.
2011-02-23

    ADI Nehlin
vackert
2011-02-23

  Deva
det känns som om jag måste applådera fem gånger, men mycket tyst, för att inte störa stämningen...
2011-02-21

    ej medlem längre
så vackert formulerat om det svåra
2011-02-21

  lodjuret/seglare VIP
helt underbara texter
i all sin 'enkelhet'
texterna förtjänar sina trenne
rosor av di röda
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP