Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasmus (6) har humor

Rasmus: Ni måste klippa mina tånaglar!

Jag och Micke: Det gjorde vi ju igår.

Sen kollade vi på honom.

Då hade han satt en klänypa på varje tå! HA HA HA!
Såg jätte kul ut. Han har humor den lille...




Fri vers av Therés
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!