Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet!

Livet är skönhet, uppskatta det

Livet är en dröm, inse det

Livet är en utmaning, möt den

Livet är en lek, lek det

Livet är en sorg, känn det

Livet är en sång, sjung den



Livet är en kamp, acceptera det

Livet är ett äventyr, riskera det

Livet är lycka, om du gör det till det

Livet är möjligheter, anta det

Livet är livet, lev det fullt ut




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 392 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-22 14:32



Bookmark and Share


  Luciann Khan
Fint skrevet om livet, om livet som det nu engang er:-)
2011-04-03

    ej medlem längre
ja vad kan man säga...livet..så rätt
2011-03-09

  Lena Själsöga Keijser
vackra själsfärger i andeljus skimra de klara

tack
2011-02-24

  Johan Bergstjärna VIP
Bravissimo!
2011-02-23

  En strimma av guld
Stärker min livslust ännu mer genom att läsa dessa rader.

De sista stycker "ringar" in hela din text. Bra skrivet.

"Livet är lycka, om du gör det till det

Livet är möjligheter, anta det

Livet är livet, lev det fullt ut"
2011-02-23

  anits VIP
Underbart skrivet
2011-02-22

  mariasan
livsbejakande härlig!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin