Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vandrare i natten

ett steg på vägen
genom oplöjd mark

då valet
hade sinat

törsten
ledde blint
min väg

döden snärjt
mig i sin makt

och ensamheten
tystat orden

då en skugga
nuddade min hud

stumt skrek
min fångna längtan

kom närmare
kom till mig nu

du ensamvandrare
i natten




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 507 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-22 21:48



Bookmark and Share


  walborg
Sensuellt och dynamiskt.
2011-08-12

    ej medlem längre
En superb dikt. Vilka målande känslor.

" döden snärjt
mig i sin makt

och ensamheten
tystat orden

då en skugga
nuddade min hud

stumt skrek
min fångna längtan"


Bravo
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington