Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinternatt

Midvinternatt
isande kyla
snön knastrar under fötterna
när jag sakta går genom staden

Ser ljusen från fönstren
förnimmer en längtan hem
till värmen

Förnimmer även något annat
betydelsen av att ha en dörr att stänga
något som många anser vara en självklarhet
men som för andra förblir en längtan

De som vandrar genom staden
utan att ha en dörr att stänga om sig
för dem är midvinternatten en plåga
och endast bara en väntan på
ännu en dag som bara handlar om att
överleva


AA




Fri vers av AA VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 23:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det är många som lever så.
Tänkvärda tankar.
Berör.
Djupt.
2011-02-23

  Christine Sabel
Fin empati i denna, jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att inte ha en dörr......jag tackar också för min säng.....
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP