Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker droppe

Tårarna som runnit nerför min kind

lämnar en salt smak av smärta

det är den som fanns inom mig

skapade en oreda så stor.



Tårarna har lämnat mig ensam

kvar med alla tankar om livet

stunder vi delat tillsammans

minns jag varmt inom mig.



Tårar som torkat på min kind

lämnar tydliga spår av minnen

de är de vackra smyckena

jag bär längst där inom mig.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 468 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-23 11:36



Bookmark and Share


  Roula O
berörande vackert och vemodigt skrivet..gillas!
2011-03-31

  Maria T
Vemodigt men
vackra smycken
2011-03-06

  La Magnólia VIP
Vemodig och berörande ...
2011-03-01

    ADI Nehlin
fin..sorglig
2011-02-24

  Heikki Hellman
Tårarna lindrar, ofta även lättar smärtan!
2011-02-24

  Suzy med punkterna
Vackert berörande min vän!
2011-02-23

  walborg
Poetiska vackra bilder i denna ljuvliga text.
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld