Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

översittare

Jag skrämmer upp mig själv
de här dagarna

Vaknar med gnisslande tänder
Händerna hala av drömmars blod
Fingrarna fortfarande spända av en obetvinglig
mordlust

Svetten bryter fram och
Jag spottar vassa små emaljflisor
Önskar de vore
Pistolkulor att sätta mellan dina ögon

Jävla översittare
Att den här världen
Belönar sådana som dig
Är ingen skottsäker väst

Vänta bara
Tills jag har tillräckligt lite
Att förlora




Fri vers av Samed
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 18:34



Bookmark and Share


  A-F
jag har verkligen fastnat stenhårt för denna text, har läst den många ggr redan.....
2011-02-28

  A-F
Klockrent , du tar orden raka vägen ur själen på mig .
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Samed