Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödskulten Kobra Rax


Natten var varm. Oskar Åberg sov för öppet fönster och
en skata klev därför ner i hans ogästvänliga bädd.

De bildade en dödskult och gnisslade Kobra-Rax-Kobra-Rax-Kobra-Rax och vaknade med en insikt om vad som skulle göras med den dödliga deciliter i köket bredvid, bortom den svartvita fjädern på mattan, bakom den allt annat än tomt stirrande haren som bär fram den oskuldsfulla fruktkorgen.

Frukt? Förbjuden frukt igen?

Det hela var uppenbart.




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-23 20:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
titlen var för läcker för att inte klickas på :)

denna texten påminner så mycket om dina målningar
färgerna, den lekfulla världen

dikten känns som en serieteckning, and i like alot
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund