Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid val och beslut står man och väljer håll att gå.


bron


Jag står på mitten av en bro,
jag vet inte vilket håll jag ska gå.
Jag står envist kvar
jag vill inte förlora någon.
jag kollar ner på vattnet.
det finns så många vägar att ta...
men jag är rädd att ingen är där och fångar mig




Fri vers av Cia
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-23 22:12



Bookmark and Share


  F.
Känner igen rädslan, du beskriver den fyndigt och fångande.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia