Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Röd ballong som finns för tankarnas forcerande" har ni läsare gjort till mest lästa texter:)..


TACK

Åter igen är en av mina texter uppmärksammade.
Denna text är en speciell kärlek jag bär.

Hörde en skådespelare berätta om sin Röda ballong, som hon fick från ingen stanns, bara för hon såg problem över allt. Då problemen löstes i slutet av promenaden, så försvann DEN RÖDA BALLONGEN.

"Röd ballong som finns för tankarnas forcerande" föddes långt efter den skådespelarens ord. Många otäcka saker hade skett, som jag inte själv hade skuld i. Hur ska man tackla Mordhot bara för en fd killkompis man trott var ens vän i många år får en flipp bara för man inte hyser något vidare intresse. Mystiska knackningar nattetid, så min dotter vaknade och en fd väninna som spelade att hon var en kille, som hade sett mig ute, sen fick han bara mitt nr bara för han tyckte jag såg änglalik ut. Utan förvarning öppnades min ytterdörr, så jag vaknade av trapplampan lysande i mitt huvud...
Då kom ballongen snurrandes ner till mig och följde mig flera dagar tills jag fann en lösning på problemet.

Idag är det lugnt igen och så ska det förbli...

Underbart då ballongen flyger vidare, då vet jag att jag kan gå vidare och finna lugnet igen....




Fri vers av Filosofen2
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-24 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2