Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta lite fokus

Kära nån vad jag har haft fokus på andra
Jag har ställt upp och stöttat och uppmuntrat
I tid och otid
Jag har tyckt att det är ju helt rätt och även
uppskattat
Men till slut så insåg jag att det blev på bekostnad
Av mina egna behov
Så nu övar jag på att vända stöttningen och
Uppmuntrandet till mig själv
Byter lite fokus bara




Fri vers av Alietha
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 13:22



Bookmark and Share


    Lesley
Det är väl lite där jag själv befinner mig så den blev mitt i prick för mig just nu :-)
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Alietha