Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Här och nu



Vänder mig om -

ser tillbaka

och konstaterar


det som varit

kan jag aldrig

få tillbaka

men nuet kan jag fånga

och tillåta mig

att njuta av


som när jag möter

din varma blick



i gryningen














Fri vers av Junitvillingen
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-24 16:03



Bookmark and Share


  Janne
Dina fina ord väcker
mig så bra här,viktigt
att försöka vara i nuet
känna uppskattning av
att få uppleva det,fin bild
också
2011-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Fin text!
2011-02-28

  Järnkatten
Just så, ta vara på ögonblicken,dom kommer aldrig tillbaka...
2011-02-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker poesi du satt på pränt. =)
2011-02-24

  Line W
Exakt så! Värme, kärlek och styrka finns i denna text! Och i dig!
2011-02-24

    ej medlem längre
Fint Du. Du kanske speglar Dig ;)
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen