Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En befrielse av instängda ord i en dold bur


Ingen titel

Orden....
- du är fin...
- saknat dig

Jobbiga avstånd
- Vill sova med dig

Sätter mig på tåget
- Vill överaska dig

Sen slår det mig...
Du söp dig full, var med någon annan
För att du sårat mig?

Kliver av tåget
Tänder en cigarett och beger mig hem igen!




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria