Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Något oförutsägbart på vägen ner i berg-och dalbanan

nu går jag runt
och
känner mig
som en
dammråtta

ligger under sängen
och
dras
fram och tillbaka
av
vindstötar

somliga går
med trasiga skor
jag bryr mig inte

hoppas du har tiden av ditt liv

jag såg dig
igår såg jag dig
i mina drömmar

och jag ler och skrattar
jag andas
(trots att du inte vill)

Jag andas och känner
frihet
känner
att det kommer gå

något oförutsägbart
men vi klarar det

berg-och dalbana?

ja, men jag sitter själv
så jag inte kan skrika dig
i örat
och det gör mig glad.
Jag ler på vägen neråt.





Fri vers av Mess
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 18:51



Bookmark and Share


  Gardenwall
fint!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess