Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försöker att glömma

Jag försöker att glömma,
men på något vis kommer tankarna
ändå alltid tillbaka till dig.

Din röst hörs som ett eko i mitt huvud,
och jag blundar för att stänga ute.

Det fungerar inte.. Varför vill det inte fungera?!

Bilderna jag ser i mitt huvud formas
bara till den där sommardagen.

Då du tog min hand för första gången,
bara vi existerade och allt runt omkring
blev en enda tjock dimma som flög iväg.

Jag försöker att glömma,
men på något vis kommer tankarna
ändå alltid tillbaka till dig.




Fri vers av EllinH
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-24 19:47



Bookmark and Share


  filosofian
Vad fint!
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

EllinH