Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader om sådant många ofta är tvungna att försaka


jag kan inte vara

jag kan inte vara
om inte ditt vara
fått nå det allra innersta
i mig
jag kan inte bara
låta bli att dö tusen dödar
för att ännu en dag fått fara
utan att bara få vara
nära nära nära
dig




Fri vers av baruk
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-24 20:52



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så närhetsvarande fint detta var.
Varandet är vackert
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

baruk