Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


Svep undan mitt hår

Svep undan mitt hår
och kyss min nacke
därefter varje centimeter
längs min ryggrad

Lägg din ena hand
på min länd
och den andra
på mitt bröst

Känn hur jag andas
hur mitt hjärta slår
bara för att
just du rör vid mig

Svep undan mitt hår
och sluta aldrig
kyssa mig


©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 637 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-02-24 21:23



Bookmark and Share


  Gin83
Skört och passionerat
Stämningsfull
Väldigt vacker
2018-02-23

  ~Leonardo~
Fint och erotiskt vackert. mjuk kontakt som är sinnlig... bra förmedlat.
2012-12-17

    ej medlem längre
Nästan otillständigt läckert
2011-02-25

  Quasimodo
Varmt nära och med känsla för just det "nära" i att vara tillsammans så!
2011-02-25

  Ninananonia VIP
Kärleksfull längtan a la underbar poet! :)
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin