Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappat

jag tappade det. jag tappade allt. all motivation
all kärlek all känsla för det. saknar min bästa vän
fotbollen.




Fri vers av solrosensdjup
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup