Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar värmen från solen

Vinter.
Kyla.
Snö.

Vitt överallt.
Ändå ser jag svart

Herr Mörker lurar inte längre i skymningen.
Han visar sig öppet.

Ännu har jag lite kraft.
Så jag kan få honom att
I korta stunder
Bara vara en skugga i ögonvrån.

Jag hoppas våren
Med sin värme och glädje
Snart kommer


Om jag varit ensam.
Tror jag Herr Mörker hade flyttat in.




Jag har tur.

Som inte är ensam i mörkret.

Kärleken övervinner det mörka.
Den tar inte bort mörkret.
Men den skymtar alltid med ljus.
Även om det ibland är svårt för mig att se det.
Så vet jag att det finns där.








Fri vers av DarkSideMoon
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-25 01:15



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon