Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt som dag.

Natten.

Är min dag.

Fröken Insomnia vill
Ha det så.

Jag vill

Sova på natten.
Inte fylla timmarna med
Rädsla och ångest.

En sned cirkel.

Tankar på sömn.
Ger mej ångest.
Brist av sömn.
Ger mej ångest.

Hur vinner jag
När mållinjen
Ger samma sak.

Jag vet
Av erfarenhet
Att det kommer bli bättre
När solstrålarna hittar tillbaka.
Men det gör det inte lättare
Att idag kunna somna.

Det enda jag vet fungerar
För att driva bort Fröken Insomnia
Är ett vitt litet piller.
Har idag varit helt pillerfri
I över tre månader.

Jag tar upp kampen

Utan fusk.
Jag kommer aldrig vinna
Om jag inte gör det själv.








Önskar bara
Att mållinjen
Som belönar
Med välmående
Var lite närmare.




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon