Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden kommer från visit-stockholm.com


Stockholm

Gnisterglittrande
tronar Trekronorsborgen
Lunch med systrarna




Bunden vers (Haiku) av Katarina O´Nils Franke
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-25 18:16



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Ibland känner jag att Stockholm är helt ok.
Nu kände jag att det är härligt.

Tack!
2011-02-28

  Nina Nightwish
En liten text med mycket skönhet och mys
2011-02-26

  Aftonvännen
platsen och årstiden lyfter det lilla fina sällskapet
2011-02-26

  Ola Rydberg
Vackert
2011-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk bild.
Hoppas ni hade en trevlig lunch.
"Gnisterglittrande" är ett fantastiskt ord.
2011-02-26

    AA VIP
Visst är Stockholm vackert. // AA
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke