Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag tvekar...

Om jag tvekar
Visar du mig vägen?
Om jag tröttnar
Står du kvar vid min sida?
Om jag gråter
torka du mina tårar?
Om jag sluta älska
stannar du ändå här med mig?

För om du tvekar
så visar jag vägen
vad som än sker




Fri vers av An angel with only tears
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears