Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Förgätmigej"

Jag minns det jag vill minnas, det jag vill glömma.
Likt paren i det gamla "Dino-memoryt" hittar jag tillbaka till alla minnen lätt.
Lite väl enkelt.

Plockar bland ljusblå blommor,
för att behålla de fina.

Försöker slänga de dåliga.

Men jag har svårt att släppa taget
även om de vissna.

"De var ju så vackra en gång".


Eller hur?..








Fri vers av Johnny D
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-25 22:08



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
åh.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D