Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korta versionen ;-)




a x l a d

 

jag är axlad av
avlagda drömmar

mina ögon är bedjande
lyktor
du inte upptäckt

ditt ljus

vill inte slockna
inom mig

jag ser allt så klart

vad vore ett liv
utan viskningar

berövat sina sista 
envisa drömmar

men det finns ögon
som fortsätter blunda

och ändå ser




Fri vers av Ex¤animo
Läst 622 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 23:02



Bookmark and Share


  Fredric
att se i blindo, är att känna... Vacker text och uppläsning...
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo