Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör inte av dig

Djupt i dina ögon kunde jag en gång förnimma mig själv
Våra själar möttes och vi blev en
Inget kunde stoppa oss, inget kunde störa oss

Idag låtsas vi dock inte om varann, låtsas som vi aldrig mötts

Ändå andas vi varann och kan knappast glömma vad vi haft

Varför måste vi straffa oss själva, varför måste vi vara så här

Kanske för att våra egon är starkare än vi vågat erkänna för varann

Vill aldrig mer veta av dig, hör aldrig av dig.
Om du ändå gör det, ska du veta att det är det enda jag väntat på




Fri vers av Mik
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-25 23:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så berör din dikt.

Med en gnutta ambivalens :)
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mik
Mik