Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondröm

Ditt huvud vilar mot kudden
Och jag undrar om du drömmer om mig
Jag ligger intill och väntar bara på att morgonens första solstrålar ska nå dig
Att kyssa din kind och väcka dig från din sömn vore inte rätt
Så varsamt som ett litet barn håller jag om dig
Din närhet gör mig varm
Och när du väl vaknat, ska vi älska med varann
Du är min dröm och du är min




Fri vers av Mik
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-26 00:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Så underbar!
2011-04-01

  Ninananonia VIP
:)
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mik
Mik