Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det står

 

hämtade andan
vid vår senaste nattvard
älskade sjöman

du korsar mitt hjärtas alla hav
finner farleder mot det okända
vi tar oss dit, vågar du lova
efter timmar och fyllda glas
av din bästa årgång

det står skrivet i vår loggbok
mellan rader av sår och längtan
efter vilande strand
att vi är en farlig dröm
ledda av vilset hav
mot skeppsbrutna

då kommer solen gå ner
i det blåa
för att aldrig mer
lysa vår väg

vi kommer inte se
mer än det brutna
vår horisont

älskade sjöman

i hjärtat håller vi blott
våra hårt 

 hållna 


...


 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-26 09:21



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
dina metaforer är fantastiska här. måste helt enkelt bokmärka.
2011-02-26

  Lena Själsöga Keijser
dina ordbilder ör för mig
ordsmycken

tack
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo