Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.jnytt.se/nojesnyhet/38586/maria-skrev-vinnande-karleksdikten i mötet med dig stannar ensamheten hemma somnar tryggt på stadig arm mörkret hittar inte in för hos dig är det ljust även på natten


jag vann...

Är glad idag, skickade in bidrag till en dikttävling och vann första pris!

Trevlig Helg alla poeter vänner!

Maria




Fri vers av mariasan
Läst 491 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-26 09:43



Bookmark and Share


  aol
verkligen grattis min fina poetvän,
2012-11-22

  Heikki Hellman
Visste int´att du är en poet. Jag gratulerar dig av hela mitt hjärta! Din kärleksdikt är vacker. Heikki
2011-02-28

    ej medlem längre
Stort grattis till mycket fin dikt o vinst!
Gillar speciellt
Stannar ensamheten hemma..
Applåder..
2011-02-28

  Maiah VIP
GRATTIS...
2011-02-27

  lisa"puzzle"svensson
grattis till din härliga upplevelse!
2011-02-26

    balalaika
Grattis!!
2011-02-26

  Bibbi VIP
Ett stort grattis också till placeringen av "5 mest uppmärksammade texter"!

Trevlig helg i retur!
2011-02-26

    AA VIP
Instämmer i kören. Grattis. // AA
2011-02-26

  ia VIP
grattis!!!
2011-02-26

    ej medlem längre
Grattis
2011-02-26

    Bo Bjelvehammar
ett äkta GRATTIS!
2011-02-26

  Linda CH VIP
Dikten var verkligen vacker!
2011-02-26

  Linda CH VIP
Ett Stort Grattis! Kram
2011-02-26

    jamjam
Grattis! Bra jobbat/ Nina
2011-02-26

  Quasimodo
Grattis och glad för din skull!!! Sven
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan