Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgens spektra

Färgerns spektra speglar mitt liv

färger av alla de slag speglar mitt sinne

skiftandes speglar det mitt sanna jag




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 454 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-26 11:24



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet
2011-03-20

  Gigi
Vackert!
2011-03-04

  Lars Hedlin
Underbart!
2011-03-01

  Anna*
Härligt att läsa att alla färger finns med i spektrat. Det är värdefullt!
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld