Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frestelse

Hennes smutsiga kropp kan inte renas av det heligaste vatten .
Ljuden i hennes huvud kan inte tystna trots den höga musiken,
Misstag gör alla, dåliga beslut görs varje dag.
Förlåtelsen ligger i ens egna händer, men rinner undan som kyligt vatten.
Frestelsen är i form av ett par mjuka läppar.

©Katharina Br.




Fri vers av Katharina BR
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 18:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
det finns ingen smuts i hennes kropp, det finns inga misstag, eller dåliga beslut, hos henne som så gör

ju mer njutning hon få
ju mer njutning hon utlever

förlåtelse behöver hon ej få,
frestelsen bör hon alltid utleva

det är dags,
att hon betraktas som den gudinna hon faktiskt är
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR