Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fina lilla hjärta

Över en natt hade
Du bosatt dig
Djupt i mitt hjärta

Att vara med dig
Är för mig en oerhörd
Trygghet

Oerhört starka
Känslor för dig
Som inte kommer
Försvinna lika snabbt
Som de kom.

Jag vill vara med dig
För alltid.




Fri vers av E.Wernram
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram