Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


surrar
snurrar
allting rasar

när finns tid


om inte nu?









Fri vers av Havsjungfrun
Läst 461 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-27 12:33



Bookmark and Share


    nånja
:)
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun