Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fosterland är så utsatt och blöder i massor

Varenda dag händer hemska saker
det är så mycket negativt som sker
anlagda bränder skjutningar övergrepp
så många människor attackeras
helt från klarblåa himmelen
får de smaka på groteska saker
våldtäkterna fortsätter på löpande band!
hallå alla ignoranta kalla hårdförda politiker
ser ni inte hör ni inte fattar ni inte
vad som håller på dagligen i landet!?!
jag tror ni gör men ni bryr er inte
och det bevisar på att ni ska bort
från rampljusets scen och även era
stora feta inkomster som ständigt höjs!
intelligens kunskap visdom är något
ni saknar och därav det stora förfallet
handlingar talar ju mer än ord
skörden efter sådd syns över vår jord
säkerheten är ju sen länge borta
öppnade gränser har satt landet i kaos
inte har det tillfört någon trygghet!
inte en dag går förbi där fridfullheten
får slå rot och växa sig stark och mäktig
inte en dag går förbi utan död hat hot
skjutningar repressalier rån påhopp
misshandel olika slags orosmoment
hela landet är idag så misshandlat
att man undrar om det går att läka
men hoppets låga brinner igenom allt
att en dag så ska det blomstra igen!
kampen fortsätter dagligen emot
otäcka onda groteska krafter som har
invaderat och som bara har ett mål
att tillintetgöra förinta de goda krafterna
det kommer de inte att lyckas med
godhetens ljus förtär mörkret
sanningen fortsätter klä av
lögnens stinkande fasader
som också håller på vittra sönder
tänk om politiker kunde hålla
sig till sanningens klara ord!
mig lurar de inte in i fällan
min hjärna tänker helt själv
jag fattar vad som är på gång
bryter ny mark och fokuserar
på att lyssna till frihetens sång!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-31 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP