Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ingen vill se

Jagad

Smattret av skor mot marken

Rädslan så överväldigande
Fortsätter trots värken i benen
Trots utan en chans

Springer för sitt liv
Ingen hjälper
Bara stirrar och gå vidare

Ingen bryr sig
Ingen agera

Fotstegen hörs högre och högre
Närmare
Närmare

Förföjld

Alla ser
Och alla tittar bort

Inträngd
Ner slagen

Slag
Nävar
Fötter
Hot
Skratt
Tystnad

Kommer hem
Inga frågor
Inga svar
Ingen vet




Fri vers av Black Bird
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-28 12:45



Bookmark and Share


  A-asuka
oj! hur bra som helst! älskar ditt bildspråk och det snygga sättet man får läsa emellanraderna. jätte bra skrivet! sann oxå, att det kan vara så, det är hemskt.
2011-06-14

  Katarina O´Nils Franke
Vackert och dramatiskt!
2011-04-21

    Yarissa VIP
Jag blev väldigt berörd av denna text
Just att ingen vet-
Min tanke går till hur viktigt det är att berätta.
Ingen ska ha det så här
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird