Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en ära att få sakna er.

Tänker på alla
Människor
Jag i mitt liv

Förlorat

Några har
Vandrat vidare
Till andra sidan

Andra har jag
Tappat bort
När jag under min
Vandring
Genom livet
Tog en annan stig

Jag saknar

Min vän
Som så hastigt rycktes bort
Snart är det
Fyra år
Sen han gick vidare
Slutar det någonsin
Att göra ont?

Jag tänker

På min
Terapeut
Som förlorade kampen
Mot den onda sjukdomen
Hans ord lever kvar i mig
Men det gör ont
Att veta
Att jag aldrig kommer
Få mer visdom från honom

Jag önskar

Att jag var klokare när jag var yngre
Och tagit mer del i det mina farföräldrar
Var med om när de va unga

Jag hoppas

Jag nån dag hittar
Tillbaka
Till den stig
Mina vänner jag saknar
Vandrar på



Jag är en rik människa
När jag tänker på
Vilka fantastiska människor
Jag har haft äran
Att möta i mitt liv






Fri vers av DarkSideMoon
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon