Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom - du gick - du saknas.

Du kom till mig som en skänk från ovan, mitt hjärta var sårat av ensamhet.
Då du kom blev det ändring på det.
Kärlek vid första ögonkastet det var, precis som det brukar vara i sagor som vi läser för barn.
Du gick lika oförutsägbart som du kom.
Jag trodde du skulle tänka om och vända om.
Du saknas för att du i mitt hjärta trängde in och du gav mig smak på kärlekens goda ting.
Till stranden vi ofta gick och vi satt där och tittade på solnedgången och kysstes passionerat.
Jag kan inte sluta le när jag tänker på dig, du fick mig alltid att skratta oavsett vilket humör jag var på.
Du var så vacker när du låg och sov. Och när du hade ansiktet vänt mot mig tänkte jag för mig själv, att om det finns änglar så finns det en i dig.
Det slutade inte som det gör i en saga, men vi hade våran lyckliga tid och du var den första som fick mig att må bra med mig själv, och jag älskar dig för det än idag.
Jag har blivit sårad många gånger, besviken, ledsen har jag varit när förhållandena hat tagit slut. Men med dig kände jag aldrig så.
Det enda jag kan säga dig är att,
du kom - du gick - du saknas.




Fri vers av Noomi Sjöberg.
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-28 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan i kroppen alltför väl.
En träffande beskrivning som väckte minnen.
Bra skrivet
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Sjöberg.
Noomi Sjöberg.