Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å min ängel.

Det finns dom som påstått att dom har sett en ängel komma ner från skyn och uppenbarat sig för deras syn.
En vän sa till mig en gång att det hade varit ett starkt ljussken som gestaltade sig precis som en ängel beskrivs i bibeln. En inre värme hade kommit till han, en känsla av trygghet, kärlek och frihet.
En ängel från skyn har jag aldrig sett, men en ängel i gestalt av en människa har jag älskat.
En kille med kort ljust hår, så mjukt och doft av vår.
Ögon blåa som havet och blickarna som han gav mig var som en resa in i paradiset en liten stund.
Hans läppar var så mjuka och andedräkten så ljuvlig och ren.
Hans kropp, det vackraste jag har skådat. Så otroligt välformad och fin och huden var så len.
Hans inre var ännu vackrare, hn var så underbar som en människa kan bli, han ställde upp för mig och sina vänner i vått och torrt och jag vet att jag talat från botten av mitt hjärta när jag säger att jag älskar dig för gott.




Fri vers av Noomi Sjöberg.
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 16:32



Bookmark and Share


  figurett
Iaf, kan jag vidimiera att innan man dör ser som en film spelas upp på några sekunder får man hela sitt liv i revy... Jag lever fortfarande men faan så nära var det...
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Sjöberg.
Noomi Sjöberg.