Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster



Flytta dig ur vägen,
krossar dig annars

Håll käften,
slår in tänderna på dig annars

Res dig inte upp,
kommer stampa och hoppa på dig annars

Tjafsa inte emot
sänker dig totalt på alla sätt som skulle kännas så jävla skönt just nu annars

Börja inte gråta
du ger mig bara en anledning att dra på ännu hårdare

Skrik inte åt mig
ingen vet vad som händer då

Be mig inte
tvingar dig ner på knä tills du bönat sönder dina knän blodiga


Jag hör dig inte
jag hör inte ens mina egna vidriga ord skallra över dig

Jag ser dig inte
jag ser bara ett stort jävla mörker sänka sig över oss

jag känner ingenting
annat än all aggression som skakar hela grunden vi nu står på


jag tycker så synd om dig
men inget kan stoppa mig när det väl startats

Jag tycker så synd om mig
för jag är så patetiskt otäck

Orden o slagen är ett plåster på min själ
som river upp hela mitt inre

förlåt
jag vet inte vad det är för fel
förlåt
men jag kan..inte...stoppa det


Så backa,
far åt helvete
och tystna
medans du kan
smyg....
för nu är odjuret väckt
och det kommer slita dig i styckens till det inte orkar slita mer .











Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F