Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Vet du vad jag saknar
när natten känns för kall
en glädjes mun som skrattar
och nattens snara fall

Jag önskar dagen ska förråda
dess bror som kallas natt
så att lycka åter värmer
mitt hjärtas frusna skatt

För glädje är den lisa
som fallit på min lott
hon visar hur man skrattar
dit solen nu har nått




Bunden vers av Nicklasb
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb