Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgång & fall - limerick

 

En flyttfågel flytta till Duvbo
och köpte ett storlyxigt uvbo
Men när bobubblan sprack
föll han ner ett par hack
och landa i ett helt vanligt duvbo




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-28 20:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fyndig och rolig! Jättebra.
2011-03-02

  lodjuret/seglare VIP
jo, den va allt fin den
(men dessa 'och' kan du skippa)
2011-03-02

  ßluie VIP
fyndig! :)
2011-03-01

  Junitvillingen
Jag har aldrig fixat att skriva en limerick - därför beundrar jag ännu mer alla de som behärskar det konststycket! Din limerick är ju för läcker...tur att flyttfågeln landade mjukt i alla fall;-))
2011-02-28

  tom boreland
ett duvbo
kan vara mycket........
2011-02-28

  walborg
Tur att det fanns ett duvbo att bosätta sig i i alla fall.
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP