Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar bäst som skrattar sist


När de intog ditt hem
var det inte mig du bad
om förlåtelse
om nåd



När jag ser ditt ansikte framför mig
har du all anledning att vara rädd

För jag vet vad jag lovade dig
ja jag lovade dig
hämnd
jag lovade dig det

från de allra mörkaste delar
stenhårt
bleknar inte
sover inte
väntar bara att få komma ut

Vet säkert hur du ibland vänder dig om där du står
av rädslan
att nästa person du ser ska vara jag

Jag nosade på din rädsla när jag vände dig ryggen
på en splitsekund hann jag känna den
likt en girig blodhund
kan jag söka upp den igen
och använda den till din nackdel

Man kan säga att du inte är värd det
men ooohh
att du är
du har fått det prevelegiet
att få vara med i min katt-och-råtta lek nu

Så stor i kläderna du var
när du mötte min sista blick
slocknade på sekunden då du insåg
att jag är otäck på ett sätt du aldrig kunnat föreställa dig

Jag såg dig sakta dö där på fläcken
önska du aldrig sagt ett ord
jag valde mina väl
och jag gav dig ett chansen
att göra detsamma

Din rädsla får mig att växa flera välmåendes storlekar
och min avsky får mig att vilja
låsa in dig med din rädsla i resten av ditt liv


Jadu lilla muntergöken
skrattade bäst som skrattade sist...







Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant läsning gav du mig :)
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F