Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min älskade mamma som gick bort 28 mars 2009. Du älskade snödroppar.


SNÖDROPPENS TID

Snöflingor faller över mitt barndomshus,
blir vackra silverstjärnor i grynings ljus.
Hjärtats tårar sköljer över sorgsen kind,
En snöklädd vildros sover ännu vid vår grind.

Minnena och gryningsljuset andas frid,
runt hörnet väntar snödroppens tid.
Vildgässens vårhälsning hörs över vintrigt land,
Jag håller en frusen snödroppe i min hand.





,


I















Fri vers av wildrosen
Läst 464 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-01 09:17



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker dikt.
Mina snödroppar
sticker upp sina små
vita mössor runt
husknuten
2011-03-06

  Eva Langrath VIP
Vackra ord till en älskad och saknad mamma.
2011-03-02

  Bibbi VIP
Fantastiskt vacker.
2011-03-02

  mare VIP
Mycket fin dikt...så vackert, sparar..
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen