Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får tacka dig "Kelrob" för att du genom en av dina dikter gav mig inspiration...*kram* P.S: Texten= ett minne.............


Falska kyssar




Inte anade jag väl

att du hade vässat

din tunga så ordentligt

att du både

talade och kysste falskt



nu vässar jag pennan

för att skriva av mig

min sorg

och förnedring -

och jag hoppas faktiskt

att du ruttnar

innan du hinner

välja ut fler blinda och döva

som i sin längtan efter kärlek

faller för


dina falska kyssar













Fri vers av Junitvillingen
Läst 466 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-03-01 16:20



Bookmark and Share


  Anna*
Det finns människor som njuter av att dela ut dödskyssar till andra. Väldigt bra skrivet!
2011-03-03

  Annmargreta
Bara så bra min ängel!
2011-03-02

    J. Herward
en sådan kyss svider

applåd
2011-03-01

  Linda CH VIP
Där fick han så han teg! Gillar mycket!
2011-03-01

  Niclas Petersson VIP
Bra där! Sådana tungor har nog de flesta av oss fallit för någon gång.
Gillar.
2011-03-01

  Järnkatten
Aj vännen, hoppas han skär sig ordentligt till slut...
2011-03-01

    svarta ängeln
Så vassa ord
Berörs!
2011-03-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark. =) Första versen är suverän. =) Väldigt bra rakt igenom. =)
2011-03-01

  Nina Nightwish
Ja, vassa tungor är inte vackra, bra skrivet! Och tack själv fina vännen för dina texter som berör mig så mycket. Kram
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen