Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Poet

Jag tänkte skriva dig ett brev
om hur det var och hur det blev.

Jag kunde skriva något glatt
men det är svårt i denna natt.

För glädje skulle låta fel
i detta allt för sorgsna spel.

Så jag är sänkt till botten noll
och varje ton är stämd i moll.

Det är så mörkt, det är så tungt
och nu är tid att sätta punkt.

Jag skriver bara, så du vet
och skriver under, "Din Poet".




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 936 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-03-01 19:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bokmärks
så klart!
Vers, som
går in i en
rakt och tvärs...
Bara att hoppas
att rätt person vet!
2011-06-23

    ej medlem längre
Mycket bra,välskriven sak.
2011-04-29

  Bodil Sandberg VIP
oh så bra så rytmiskt perfekt flödande!! ..jo förvisso är den dyster i svårmodiga känslor som du alltid vet hur att fånga påtagliga berörande poetiska .. men rent spontant i mitt läsarsinne**är det först rytmen som slår mig!!superbt!!
2011-03-06

    ej medlem längre
Din Poet . . .
Kan det sägas bättre?
2011-03-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "5 UPPMÄRKSAMMADE TEXTER" av denna så fina text!
2011-03-02

  walborg
Författaren förmedlar en nedtonad melodi till en vän - så vackert.
2011-03-01

    ej medlem längre
Fin, men dyster...
2011-03-01

    Loffe
Lite dunkel sådär, men fattbar och behaglig att läsa. Som vanligt lider det ingen brist på taktfasta rader när du är i farten.
Tack för fin läsning, jag gillar den här.

// Loffe
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L