Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens fläckar

solen går i moln för sista gången
jag fäller mina sista tårar

nu ska jag kämpa, nu ska jag våga!
aldrig ska någon få sätta sig på mig igen!

Aldrig mer så ska en nertrampad jag bli tröstad,
tröstad för något som inte skulle finnas

Första steget kanske tar mig flera steg bakåt,
men jag har försökt, jag har vågat , något jag aldrig trodde skulle ske.

en förändring är gjord
mitt nya jag





Fri vers av angel on earth
Läst 285 gånger
Publicerad 2011-03-01 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth