Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag ska kunna skriva


Jag har mått för bra för att kunna skriva
Länge nu
Så jag är inte glad att vara tillbaka

För att skriva behöver jag en känsla av
obeveklig sorg

Den behöver inte vara tung
Den behöver inte vara stor,
bara ständigt närvarande
som en dov grundton i den käcka versen

Jag behöver en dank
hängade i hjärtat

Den är inte tung

men den håller mig
nere




Övriga genrer av sorgsen
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 21:15



Bookmark and Share


  Banehallow
Tja, du vet vad de säger; En bra poet är en olycklig poet.
Bra dikt.
2011-03-15

  Effell
Statement. Den här texten talar förmodligen för många.
2011-03-02

  Daniel_78 VIP
Det är det enda positiva med sorgen
att kreativiteten närs
2011-03-01

  Noomi Sjöberg.
Väldigt fin dikt som sakta tränger sig in i mitt hjärta.
Jag känner hur du känner när du skriver denna dikt.
Stay strong
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen