Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Ångest är ditt namn

Du har bara ett namn

Men du dyker upp på olika ställen

ena dan sitter du i hela kroppen

nästa dag i huvudet

en annan dag mitt i magen

sist men inte minst känslan av att ligga 1cm ovanför madrassen

Skepnaden ändrar oxå utseende

grått skal

ibland rött skal

till att bli genomskinlig.................................




Fri vers av MammaMia
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-01 21:27



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Den var riktigt bra, Mamma Mia!
Jag kunde känna det som du kände när du skrev ner den!
Och Hej för den delen!
Det var ett tag sen!!!
:)

kramar!

Ken
2011-03-01

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia