Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Vem är jag?

Är man någon utan

relation

arbete

social gemenskap

Den frågan ställer jag mig var dag

Ibland är jag någon o ibland är jag ingen....




Fri vers av MammaMia
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-01 21:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag och biter sig fast i mitt allra innersta.
2011-03-01

    AA VIP
Du skriver....alltså är du. // AA
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia